ROYAL ICING!
Denne glasuren stivner. Passer perfekt til å lage pynt som skal stivne. For eksempel små blomster til kaker/muffins.
Oppskrift:
1 eggehvite
1/4 ts sitronsaft
ca. 4 dl melis (prøv deg frem til passelig konsistens)
Eggehviten vispes til den er blitt hvit og luftig,
tilsett deretter sitronsaft og sikt i melisen gradvis under visping til glasuren blir fast. Du skal kunne løfte vispen opp, og icingen danner fine isfjell. Se bilde:
Denne glasuren stivner. Passer perfekt til å lage pynt som skal stivne. For eksempel små blomster til kaker/muffins.
Oppskrift:
1 eggehvite
1/4 ts sitronsaft
ca. 4 dl melis (prøv deg frem til passelig konsistens)
Eggehviten vispes til den er blitt hvit og luftig,
tilsett deretter sitronsaft og sikt i melisen gradvis under visping til glasuren blir fast. Du skal kunne løfte vispen opp, og icingen danner fine isfjell. Se bilde:
For å lage en større porsjon, følger du denne oppskriften:
Stor porsjon.
1 dl eggehviter
1 ts sitronsaft
ca. 14 dl melis.
Følg den samme fremgangsmåte som beskrevet over.
Stor porsjon.
1 dl eggehviter
1 ts sitronsaft
ca. 14 dl melis.
Følg den samme fremgangsmåte som beskrevet over.
Har lurt på hvordan jeg kunne lage noe sånt, så takk for at du deler med oss :) Hvis du har flere tips, legg gjerne ut :)
SvarSlettHilsen Moni Lund