Hi hat cupcakes ser ikke bare skikkelig gode ut, men smaker også himmelsk. Den hvite frostingen kan minne litt om kokosboller :)
Hi Hat Cupcakes!
(Denne oppskriften er henter fra internettsiden: http://www.kakefesten.com, lagt inn av Snette)
1. Bak sjokolademuffins og la de bli helt avkjølt. Vaniljemuffins smaker også godt til denne frostingen :)
Til toppingen trenger du:
1 3/4 kopp sukker
1/4 kopp vann
3 store eggehviter
1 ts pure vanilla extract
ca 7 dråper mandel essens
1 3/4 kopp sukker
1/4 kopp vann
3 store eggehviter
1 ts pure vanilla extract
ca 7 dråper mandel essens
350g kokesjokolade
3ss matolje (nøytral olje, ikke olivenolje!)
3ss matolje (nøytral olje, ikke olivenolje!)
Fremgangsmåte:
1) Fyll litt vann i en kasserolle, og sett en bolle som tåler varme oppi kasserollen.
2) Kok opp, og la vannet koke under neste del av prosessen.
3) Ha sukker, vann og eggehviter i bollen og visp dem sammen med en håndvisper til de er opak, hvit og kremete (ca 1 min)
4) På full hastighet miks sammen til kremen former stive topper som står rett opp (ca 13 min)
5) Ta bollen ut av kasserollen og tilsett pure vanilla extract og mandel dråpene.
6) Bland sammen i ytteligere 2 min.
Når kremen kjøles ned vil den stivne ytteligere.
7) Ha "kremen i en sprøytepose
8) Når Cupcakesene har kjølt seg ned litt sprøyer du kremen opp på dem. De skal se ut som store kokosboller.
9) Når sjokoladen og oljen er smeltet og blandet sammen, vender du forsiktig CupCakesene i sjokoladen slik at alt det hvite er dekt.
1) Fyll litt vann i en kasserolle, og sett en bolle som tåler varme oppi kasserollen.
2) Kok opp, og la vannet koke under neste del av prosessen.
3) Ha sukker, vann og eggehviter i bollen og visp dem sammen med en håndvisper til de er opak, hvit og kremete (ca 1 min)
4) På full hastighet miks sammen til kremen former stive topper som står rett opp (ca 13 min)
5) Ta bollen ut av kasserollen og tilsett pure vanilla extract og mandel dråpene.
6) Bland sammen i ytteligere 2 min.
Når kremen kjøles ned vil den stivne ytteligere.
7) Ha "kremen i en sprøytepose
8) Når Cupcakesene har kjølt seg ned litt sprøyer du kremen opp på dem. De skal se ut som store kokosboller.
9) Når sjokoladen og oljen er smeltet og blandet sammen, vender du forsiktig CupCakesene i sjokoladen slik at alt det hvite er dekt.
6. Hakk sjokoladen og smelt den i vannbad sammen med matoljen.
7. Hell den smeltede sjokoladen over i en kopp.
8. Ta ut cupcakene fra kjøleskapet og dypp marengstoppen ned i sjokoladen. Bruk en tannpirker dyppet i sjokoladen for å tette steder på cupcaken hvor det mangler sjokolade.
9. Sett de tilbake i kjøleskapet og la sjokoladen stivne :)
7. Hell den smeltede sjokoladen over i en kopp.
8. Ta ut cupcakene fra kjøleskapet og dypp marengstoppen ned i sjokoladen. Bruk en tannpirker dyppet i sjokoladen for å tette steder på cupcaken hvor det mangler sjokolade.
9. Sett de tilbake i kjøleskapet og la sjokoladen stivne :)
Lykke til med bakingen :) Stor bakehilsen fra

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar